ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București

There are presently no open calls for submissions.

Bun găsit la sesiunea de finanțare 2023 "București acasă"!

Programul de finanţare nerambursabilă a proiectelor culturale din Bucureşti sprijină anual aproximativ 50 de proiecte şi acţiuni independente din toate domeniile artistice. Programul este finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București și a fost lansat în 2014 ca un apel deschis către artişti şi organizaţii culturale de a realiza proiecte şi acţiuni inovative ce îmbogăţesc şi diversifică viaţa culturală a Bucureştiului.

Programul de finanţare a operatorilor culturali din Bucureşti a ajuns în 2023 la cea de-a șaptea ediţie. Sesiunea din acest an are tema „Bucureşti acasă” și îşi propune să încurajeze generarea proiectelor culturale ce  împrietenesc locuitorii oraşului cu laturi neştiute ale Bucureştiului,  care dezvoltă sentimentul de comunitate, de apartenenţă la oraş prin  explorarea felurilor extrem de variate în care bucureştenii îşi însuşesc  locul în care trăiesc.De asemenea, pentru atingerea obiectivelor din acest an, Sesiunea de finanţare „Bucureşti acasă” va susţine proiecte culturale incluzive şi sociale care pot face parte din orice domeniu de referinţă.


Informații preliminare

  • Regulamentul, Anexele și Calendarul sesiunii de finanțare 2023 sunt disponibile pe site-ul www.arcub.ro în secțiunea Finanțare - București acasă.
  • Pentru a trimite o cerere de finanțare, trebuie să vă creați un cont Submittable. Pentru a vă crea contul, aveți nevoie de un e-mail și de o parolă. Apăsând butonul "Completează aplicația" (de mai jos) veți fi redirecționați în pagina de crearea a contului. Pentru instrucțiuni despre modalitatea de utilizare a platformei și întrebări frecvente, vă rugăm să consultați Ghidul aplicantului.
  • Browserele de internet acceptate sunt: Google Chrome, Apple Safari și Mozilla Firefox.
  • Important! Vă rugăm să luați în considerare dimensiunea fiecărui fișier ce urmează a fi încărcat a.î. acesta să nu depășească 3 GB. Întreaga dvs. aplicație este limitată la 10 GB.
  • În cazul în care aveți probleme tehnice, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: suport.tehnic@arcub.ro. 
ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București