ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București

There are presently no open calls for submissions.

Bun găsit la sesiunea de finanțare 2024 "Bucureşti 565. Conexiuni urbane"!

Programul de finanţare nerambursabilă a proiectelor culturale din Bucureşti sprijină anual proiecte şi acţiuni independente din toate domeniile artistice. Programul este finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București și a fost lansat în 2014 ca un apel deschis către artişti şi organizaţii culturale.

Ajuns la cea de-a opta ediție, programul de finanțare din acest an își propune să susțină proiecte culturale care să contribuie la crearea unei punți de legătură între comunitățile cartierelor bucureștene și diferite manifestări artistice, cu scopul de încuraja participarea unui număr cât mai mare de oameni la actul cultural. În contextul celebrării a 565 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului, moment de referință în istoria orașului, ce marchează începutul unei evoluții semnificative către statutul său de centru cultural, economic și social al României, programul de finanțare, desfășurat pe parcursul anului 2024, vizează conectarea locuitorilor de toate categoriile de vârstă, și din orice mediu social, la un hub cultural urban solid, construit pe o platformă care asigură implicarea locuitorilor orașului în activități cultural – educative variate. În același timp, programul de finanţare „București 565. Conexiuni urbane” încurajează abordările interdisciplinare și colaborative, proiecte şi acțiuni inovative care îmbogățesc şi diversifică viața culturală a oraşului Bucureşti.


Informații preliminare

  • Regulamentul, Anexele și Calendarul sesiunii de finanțare 2024 sunt disponibile pe site-ul www.arcub.ro în secțiunea Finanțare - București 565. Conexiuni urbane.
  • Pentru a trimite o cerere de finanțare, trebuie să vă creați un cont Submittable. Pentru a vă crea contul, aveți nevoie de un e-mail și de o parolă. Apăsând butonul "Completează aplicația" (de mai jos) veți fi redirecționați în pagina de crearea a contului. Pentru instrucțiuni despre modalitatea de utilizare a platformei și întrebări frecvente, vă rugăm să consultați Ghidul aplicantului.
  • Browserele de internet acceptate sunt: Google Chrome, Apple Safari și Mozilla Firefox.
  • Important! Vă rugăm să luați în considerare dimensiunea fiecărui fișier ce urmează a fi încărcat a.î. acesta să nu depășească 3 GB. Întreaga dvs. aplicație este limitată la 10 GB.
  • În cazul în care aveți probleme tehnice, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: suport.tehnic@arcub.ro. 
ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București