ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București

There are presently no open calls for submissions.

Bun găsit la sesiunea de finanțare 2022 "București afectiv"!

Programul de finanţare nerambursabilă a proiectelor culturale din Bucureşti sprijină anual aproximativ 50 de proiecte şi acţiuni independente din toate domeniile artistice. Programul este finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București și a fost lansat în 2014 ca un apel deschis către artişti şi organizaţii culturale de a realiza proiecte şi acţiuni inovative ce îmbogăţesc şi diversifică viaţa culturală a Bucureştiului.

Programul de finanţare a operatorilor culturali din Bucureşti a ajuns în 2022 la cea de-a șasea ediţie. Sesiunea din acest an are tema „Bucureşti afectiv” şi îşi propune să încurajeze generarea proiectelor culturale ce creează contexte de întâlnire şi reflecţie pentru locuitorii Capitalei şi care reimaginează oraşul într-un mod mai prietenos şi mai deschis pentru bucureşteni.


UPDATE

Ne apropiem de termenul limită pentru înscrierile la Programul de finanţare „Bucureşti afectiv” 2022.

Vă reamintim că înscrierile în acest an se fac exclusiv prin intermediul platformei online dedicate.

Recomandarea noastră este să finalizaţi procesul de înscriere înainte de termenul limită de înscrieri (16 iunie, ora 17.00) pentru a evita aglomerarea platformei şi pentru a beneficia de asistenţă tehnică în eventualitatea în care vă confruntaţi cu dificultăţi tehnice.

Pentru asistenţă tehnică şi nelămuriri privind utilizarea platformei online de înscrieri, vă stăm la dispoziţie pe adresa de mail suport.tehnic@arcub.ro.

Vă rugăm să luaţi în considerare faptul că timpul de răspuns poate fi mai lung în cazul în care solicitările de asistenţă sunt trimise foarte aproape de data limită de înscrieri.


Informații preliminare

  • Regulamentul, Anexele și Calendarul sesiunii de finanțare 2022 sunt disponibile pe site-ul www.arcub.ro în secțiunea Finanțare - București afectiv.
  • Pentru a trimite o cerere de finanțare, trebuie să vă creați un cont Submittable. Pentru a vă crea contul, aveți nevoie de un e-mail și de o parolă. Apăsând butonul "Completează aplicația" (de mai jos) veți fi redirecționați în pagina de crearea a contului. Pentru instrucțiuni despre modalitatea de utilizare a platformei și întrebări frecvente, vă rugăm să consultați Ghidul aplicantului.
  • Browserele de internet acceptate sunt: Google Chrome, Apple Safari și Mozilla Firefox.
  • Important! Vă rugăm să luați în considerare dimensiunea fiecărui fișier ce urmează a fi încărcat a.î. acesta să nu depășească 3 GB. Întreaga dvs. aplicație este limitată la 10 GB.
  • În cazul în care aveți probleme tehnice, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: suport.tehnic@arcub.ro. 
ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București